WooCommerce Kullanmanın Faydaları

You are currently viewing WooCommerce Kullanmanın Faydaları

WooCommerce Kullanmanın Faydaları

WooCommerce en popüler e-ticaret platformudur ve tüm çevrimiçi mağazaların% 30’unda ve bir milyondan fazla web sitesinde kullanılmaktadır. Yeni başlayan bir çevrimiçi mağaza içinde, büyük milyon dolarlık perakende satışlar yapanlar içinde mükemmeldir. Çevrimiçi mağazanız için WooCommerce’ı seçmenin avantajlarını öğrenin.

İhtiyaçlarınız ve işiniz kolaylaştıran, çevrimiçi mağazanıza işlevsellik ekleyen temalar ve eklentilerle doludur. Ve rakiplerinin çoğundan farklı olarak, yazılım için aylık ödeme yapmazsınız. İndirmesi ve kurulumu ücretsizdir.

WooCommerce Eklentileri

Şirketinizin yalnızca fiziksel mağazanızdaki ürünleri e-ticaret ile satmaya çalışmak çok fazla planlama gerektirir. Fiziksel ürünler için, ambalajlama ve postalama dahil nakliye lojistiğini çözmeniz veya bir nakliye hizmeti ile ortak olmayı seçmeniz gerekir. Alaska’ya ve Hawaii’ye gönderiyorsanız nakliye süreleri ve teslimat hizmeti seçenekleri, Amerika Birleşik Devletleri’nden oldukça farklıdır. Vergiler her eyalet için değişiktir ve doğru bir şekilde bildirmeniz gerekir. WooCommerce, mağazanız için bu işlevleri ayarlamanıza yardımcı olmakta uzmandır ve bu iş kararlarını vermede size yol gösterecek birçok destek forumuna sahiptir.

WooCommerce’in güçlü yanlarından biri, temel kurulumunuza kolayca ek işlevler ekleyen eklentilerin derinliğidir. İşte favorilerimizden birkaçı:

*-* Ödeme Ağ Geçidi: Yerinde kredi kartı ödemelerinin ötesinde ödeme seçenekleri sunacaksanız, bu eklenti önemli bir araçtır. PayPal, Authorize.net, Stripe, Amazon Payments ve daha birçokları dahil olmak üzere 117 farklı ödeme seçeneği için ayarlanmıştır.

*-* WooCommerce Ürün Hediye Paketi: Bir veya birkaç öğenin mağazanızda paketlenmesi seçeneğini eklemenizi kolaylaştırır ve hizmet için fazladan ödeme almanızı sağlar.

*-* WooCommerce Ürün SSS: Müşteriler sitenizde her ürün sayfasında SSS olarak görüntülenen sorular gönderir. Gerçek müşteri sorularını temel alan SSS’leri oluşturmanıza yardımcı olur.

*-* WooCommerce PDF Faturaları ve Paketleme Fişleri: Sipariş verildiğinde müşteriye bir faturayı e-posta ile göndererek size de kendi kutunuza eklemek için bir paketleme fişi basmanızı sağlar.

*-* WooCommerce Takip E-postaları: Siparişlerinden sonra müşterilerinizle temasa geçmek, müşterileri ve değerlendirmeleri tekrarlamak için harika bir yoldur. Bu eklenti, bir müşterinin siparişinden sonra, inceleme isteğinde bulunmaktan 30 gün sonra veya daha fazla sipariş etmek isteyip istemediklerinde belirli bir zamanda gönderilen e-postaları ayarlamanıza olanak tanır.

*-* Product CSV Import Suite: Yeni bir e-Ticaret web sitesi kurmanın en çok zaman alan adımlarından biri ürünlerinizi sisteme girmek olabilir. Ürünleriniz bir veritabanında, başka bir e-ticaret platformunda veya bir Excel elektronik sayfasında olsun, bu eklenti öğelerinizi hızlı bir şekilde yeni çevrimiçi mağazanıza eklemek için kesinlikle ihtiyacınız olan şeydir.

WooCommerce ve Magento Kıyaslaması

Magento ikinci en popüler e-ticaret platformudur ve WooCommerce gibi arayüz kullanımı kolaydır. Sitelerin ilk kurulumları her ikisi de kullanıcı dostudur, ancak bir kez Magento’ya ek işlevler eklemek istediğinizde harcamalarınız artmaya başlar. WooCommerce ile eklentilerin eklenmesi ve kurulumu kolay olmasına rağmen, sağlam destek forumları sayesinde Magento eklentileri kurulumu yapmak için pahalı bir geliştirici kiralamanızı ister. Magento ayrıca özel sunucular ve ek barındırma hizmetleri gerektirir; WooCommerce ise normal WordPress web sitenizle aynı barındırma hizmetinizde çalışabilir.

WooCommerce’nin Yararları

Hala WooCommerce’in çevrimiçi mağazanız için mükemmel seçim olduğuna ikna olmadınız mı? WC Marketplace, WooCommerce’in faydalarını ve pazar payını gösteren ayrıntılı bir infografike sahiptir. Ayrıca, WooCommerce’ın işiniz için neden Magento’dan daha iyi bir seçim olduğunu da göstermektedir.

WooCommerce Profesyonel E-Ticaret Sitesi

İşletmeniz için hem kolay hem de karlı bir şekilde kullanabileceğiniz, kullanıcı dostu bir WooCommerce sitesine dönüştürebiliriz. Size uygun bütçeler ile yepyeni arama motoru dostu bir e-ticaret sitesi hazırlayabiliriz.

Sizinde bir e-ticaret sitesine mi ihtiyacınız var?
Size en uygun teklifi verelim.

Ramazan GÖKSU

IT Constultant & Wordpress Developer & SEO Expert