Sizi hedef kitleniz ile buluşturan
Kurumsal SEO Hizmeti sunuyoruz.

Sizi dinleyip işimizi detaylandırıyoruz. Marka prestijinizi detaylıca inceleyerek, kurumsal kimliğinize uygun dijital çözümler oluşturuyoruz. 10 yılı aşkın deneyimimizle kurumsal SEO Hizmeti ve Dijital Pazarlama denince akla gelen ilk güvenilir firmaların başında geliyoruz.

Kurumsal Web Tasarımları, E-Ticaret Siteleri, SEO/SEM Hizmetleri

SEO Hizmeti Neleri Kapsar

Analiz Çalışmaları

Rakiplerinizi ve mevcut durumu analiz eder, stratejiler geliştiririz.

Hedef Kitle Tespiti

Hizmet ve ürünlerinizi doğru kişi/firmalara yönlendiriyoruz.

Anahtar Kelime

En uygun anahtar kelimeleri belirleriz

İçerik Üretimi

Markanıza özel semantik içerikler üretir ve bunları pazarlarız.

Backlink Ağı

Sizin backlink ağı oluştur listelenmenizi sağlarız.

Raporlama

Size aylık gelişmeler ile ilgili raporlama yaparız.

Seo Hizmeti

SEO olarak bildiğimiz ve “Arama motoru optimizasyonu” anlamında olan bu kelime dijital pazarlamanın altın değerinde öneme sahip unsurlarından bir tanesidir.  İnternet hacminin büyümesi ve kullanımın çok önemli bir boyutta artması özellikle ekonomik hayatın vazgeçilmezlerinden birisi oldu. Öyleki artık insanlar internete yükledikleri bir şarkı ile meşhur olabiliyor, tanıttıkları bir üründen milyonlarca satabiliyorlar. Bu durum karşısında  her geçen gün daha da artan SEO danışmanlığı ile Google’da markanızı daha etkili hale getirebilirsiniz. 

Bu kapsamda ARGO olarak biz de; markanızın tüm dijital varlıkları kontrol edilerek, arama motorlarının istediği optimizasyona getirme süreçlerini kontrol ederek sizi ve/veya markanızı direkt olarak müşteri/kişi ile buluşmasında ki en önemli rolü üstlenmiş oluyoruz. Seo hizmeti belirli bir sürede yapılan bir iş değildir. Markanızın dijital ortamda varlığı olduğu sürece yapılması gerek sürekli bir iştir. Düzenli olarak rakipler incelenir, site güncellemeri yapılır, kıyaslamalar yapılır ve bu doğrultuda stratejiler belirlenir.

bunlara göz attınız mı?

size özel bir teklif çalışması mı istiyorsunuz?

Hangi Hizmeti Almak İstiyorsunuz?